lat|eng

Турнир Реба Ћорковић

30.12.2017
Завршен је још један новогодишњи турнир у знак сећања на нашег прослављеног тренера Борислава Ребу Ћорковића.
Победник турнира је КК Црвена Звезда МТС. Коначни поредак је следећи:
1. КК Црвена Звезда МТС
2. КК Бањица Мега
3. КК Визура
4. КК Рас
Испред кошаркашког савеза Београда, председник Бошко Аџић уручио је специјалну награду за животно дело-изузетан допринос кошарци у Београду и Србији дугогодишњем председнику КСБ Дејану Димитријевићу који нас је, на велику жалост свих који знају колико себе је давао овом спорту, прерано напустио 21.јула ове године. Награду је, у име породице, примио његов млађи син Петар Димитријевић.
Најбољи стрелац турнира је играч КК Визура, Грбовић Андреј који је постигао 78 поена. Награду му је доделио Бошко Аџић, председник КСБ.
За најбољег играча финалне утакмице изабран је Бранковић Филип из КК Црвена Звезда МТС коме је награду уручио такође Бошко Аџић.
За најбољег тренера турнира изабран је Павловић Иван, тренер КК Црвена Звезда МТС коме је награду уручио Бошко Аџић.
Награду за освојено четврто место екипи КК Рас уручила је Драгана Контић, председник Скупштине КСБ.
Трећепласираној екипи КК Визура бронзане медаље уручиле су Ребина супруга Љиља Ћорковић и ћерка Ана Ћорковић, док је пехар уручила Драгана Контић.
Екипи КК Бањица Мега пехар за друго место уручила је Драгана Контић, а додели сребрних медаља помогла јој је Ребина ћерка Ана Ћорковић.
Прваку турнира КК Црвена Звезда пехар је уручила Љиља Ћорковић а заједно са Аном уручиле су златне медаље.
Захваљујемо се нашим најбољим пионирским екипама тренутно у такмичењу и свима који су присуствовали овом квалитетном турниру.

Галерија