lat|eng

УКТС - БЦБ 2018

07.06.2018
Поштоване колеге,
 
желимо да вас овим писмом позовемо на БЦБ 2018 која ће по први пут одржати у Хали “Ранко Жеравица”  30.06 и 01.07. Листу овогодишњих предавача смо употпунили са Дарком Рајаковићем, асистентом у стручном штабу Билија Донована (ОКЦ Тхундер). Уз Педра Мартинеза, Александра Џикића и Кајл Келера, тренер Рајаковић ће одржати предавање на тему “Развој играча у НБА систему”. 
 
Овогодишњи семинар је, такође прилика за ваше усавршавање. Надамо се да можемо да пружимо занимљива предавања, уз пропратни материјал, и обезбедимо ваше присуство на овогодишњој, седамнаестој по реду, београдској Клиници. По први пут се предавања одржавају на Новом Београду, у хали која носи назив наше тренерске легенде Ранка Жеравице.
 
Закон у спорту мора да се испоштује. Он нас условљава да дозволе за рад не можемо да добијемо без обавезног стручног усавршавања (присуством Београдској кошаркашкој клиници). Обавештавамо вас  да је ово једини пут да ваше лиценце буду оверене. Уз измирене чланарине и други део годишње чланарине за клубове који се такмиче под КСС-ом, можемо да законски испоштујемо све обавезе, а ми као УКТС можемо да наставимо са својим активностима. 
 
Ове године ћемо пооштрити критеријуме недоласка на клинику и неизмирених чланарина. Тренери који не присуствују БЦБ 2018 ће морати да напишу семинарски рад који ће бранити пред комисијом, коју ће обезбедити канцеларија УКТС. Представљање семинарског рада ће износити 40.000 динара за чланове, а одржаваће се у регионалним канцеларијама КСС-а. Тренери који учествују у раду стручних штабова репрезентативних селекција ће бити ослобођени било каквих обавеза везаних за семинар. 
 
Обавезна годишња чланарина                           3.000,00     РСД
Млађе категорије и летња лига                             5.000,00     РСД
ИИ регионална лига и ИИ женска лига                       7.500,00     РСД
И регионална лига                                               10.000,00     РСД
ИИ мушка лига и И женска лига                             20.000,00     РСД
Кошаркашка лига Србије                                    30.000,00     РСД
 
Уплате се могу извршити на лицу места за време пријављивања као и на рачун УКТС-а. Број рачуна је 205-114324-11. Најкаснији  датум за уплату је до 27. јун 2018. године, ОБАВЕЗНО навести у позиву на број, БРОЈ ЛИЦЕНЦЕ ТРЕНЕРА како би се избегли могући неспоразуми. 
  
Генерални секретар УКТС
 Страхиња Васиљевић