lat|eng

ИЗВОД ИЗ ОДЛУКА ПРЕДСЕДНИШТВА КСБ

12.04.2019
Председништво КСБ на својој седници одржаној у четвртак 11. априла донело је следеће одлуке:
1. Клубови учесници 3. мушке регионалне лиге ослобађају се плаћања котизације-чланарине прописане од стране КСС. Своју чланарину имаће обавезу да плате када и сви остали клубови у висини у зависности од ранга такмичења клуба у наредној такмичарској сезони 2019/20.
2. Клубови чланови такмичења у организацији КСБ (Прве, Друге и Треће мушке регионалне лиге и мк такмичења) ослобађају се плаћања таксе за издавање дозволе за сезону. КСБ ће своју услугу издавања дозвола за сезону реализовати у оквиру редовне годишње чланарине клубова и неће је додатно наплаћивати.
3. КСБ ће сносити комплетне трошкове службених лица (судија, делегата и помоћних судија) за све финалне турнире млађих категорија који се организују у Београду (укупно 15 финалних турнира у различитим категоријама за дечаке и девојчице). Ова помоћ ће се организовати уплатом клубовима организаторима турнира.
4. КСБ ће организовати и сносити трошкове (сале и службених лица) квалификационе утакмице трећепласираних екипа девојчице-пионирке Београда и Војводине за пласман на Финални турнир првенства Србије. Разматра се и могућност организације исте утакмце у категорији јуниорке.