lat|eng

Важно обавештење

04.11.2020
Због појаве вирусне заразе Цовид 19 код запослених у КСБ, канцеларија прелази на рад од куће у наредних 7-10 дана. Све потребне захтеве слати на канцеларија@ксб.орг.рс а за додатне информације можете контактирати Јелену и Марка. 
ТАКМИЧЕЊА: Сва такмичења која су у току настављају се сходно епидемиолошкој ситуацији у клубовима због чега је јако важна комуникација између клубова и толеранција око термина у зависности од могућности.
Продужава се рок за одигравање утакмица квалификација кадета и јуниора за другу лигу до 28.11.2020. За сада се почетак свих других и регионалних лига помера на 5.12.2020. године, након ванредног прелазног рока и објављивања коначних одлука. 
ЗАКАЗИВАЊЕ УТАКМИЦА: Искључиво маил-ом, ако је некоме незгодно да попуњава фомулар, неопходно је унети у текст маил-а све податке о утакмици и обавезно шифру утакмице. 
ЛИЦЕНЦИРАЊЕ: Екипе које су се пласирале у другу лигу пионира, а касније и кадета и јуниора треба да пошаљу на маил само евентуалне промене на већ постојећим списковима које су користили за први део такмичења односно квалификација. НЕ ПРАВИТИ НОВ СПИСАК! Након тога ћете на маил добити нов оверен скениран списак који треба да одштампате.
Екипе које се нису пласирале у другу лигу а настављају такмичење у регионалним лигама, такође на маил шаљу само измене уколико их има.
Екипе које до сада нису учествовале у такмичењу треба да попуне пријаву која је послата клубовима и објављена на нашем сајту и то најкасније до петка, 06.11.2020.
Спискове за лиценцирање могу слати већ од понедељка када будемо имали све екипе. 
ПРВЕ РЕГИСТРАЦИЈЕ: Оставити у Кући Кошарке портиру. Биће урађене у најкраћем могућем року и бићете обавештени маил-ом. 
ЗАМЕНА КАРТОНА И ДРУГЕ ОВЕРЕ: У случају промене боје картона сложити их по систему стари-нови а уколико немате стари обавезан је документ са сликом уз нови картон. Уколико оверавате картоне са ванредног прелазног рока, написати то на коверти. У петак од 11-12 можете донети картоне, дати их тако портиру и сачекати да се овере. Неко од запослених ће бити у канцеларији. 
ПРЕЛАЗНИ РОК: Приступнице и копије пасоша за ВПР 02 можете слати маил-ом до среде до 12х за текуће коло а оригиналну документацију треба донети портиру до петка. Четвртком се објављују одлуке и петком по већ поменутом систему оверавају картони а списак добијате маил-ом. Уколико постоји потреба да се неки играч или играчица због максималног броја скине са списка, маил-ом послати име и презиме.
За сва додатна питања и недоумице, Јелена и Марко вам стоје на располагању.