lat|eng
Насловна > Архива резултата
МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ/1. степен
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.ККЖ Црвена Звезда Комбанк1816293442650834
2.ЖКК Агрос Баскет1816297342654734
3.ЖКК Рас1814478643335332
4.ЖКК Визура1813578644634031
5.ЖКК Арт Баскет1810864846917928
6.ЖКК Гирл Баскет189975853422427
7.ЖКК Умка Џез18513251635-38423
8.ЖКК ББ Баскет (Младеновац)18414344978-63422
9.ЖКК Нови Београд 718216349857-50820
10.ЖКК Флеш18117261886-62519
51441 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Агрос Баскет 41 : 50
14.02.2018
21:15
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
51442 ЖКК ББ Баскет (Младеновац) : ЖКК Флеш 32 : 25
14.02.2018
19:40
Свети Сава (Младеновац) ( Космајска 47)
51443 ЖКК Визура : ЖКК Умка Џез 52 : 12
11.02.2018
15:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
51444 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Рас 24 : 46
13.02.2018
20:40
Географски факултет ( Војвођанска 1)
51445 ЖКК Нови Београд 7 : ККЖ Црвена Звезда Комбанк 26 : 44
10.02.2018
14:15
Бранко Радичевић ( Јурија Гагарина 195)
51446 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК ББ Баскет (Младеновац) 87 : 6
18.02.2018
20:00
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
51447 ЖКК Рас : ЖКК Нови Београд 7 51 : 18
18.02.2018
10:10
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
51448 ЖКК Умка Џез : ЖКК Гирл Баскет 15 : 32
18.02.2018
13:15
14. Октобар (Барич) ( Обреновачки друм 132)
51449 ЖКК Флеш : ЖКК Визура 10 : 52
18.02.2018
18:20
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
51450 ККЖ Црвена Звезда Комбанк : ЖКК Арт Баскет 37 : 30
15.02.2018
16:20
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
51451 ЖКК ББ Баскет (Младеновац) : ЖКК Арт Баскет 22 : 50
24.02.2018
17:40
Свети Сава (Младеновац) ( Космајска 47)
51452 ЖКК Визура : ЖКК Агрос Баскет 21 : 34
24.02.2018
11:00
Мала Визура ( Цара Душана 105)
51453 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Флеш 57 : 9
25.02.2018
10:30
Географски факултет ( Војвођанска 1)
51454 ЖКК Нови Београд 7 : ЖКК Умка Џез 9 : 15
24.02.2018
14:15
Бранко Радичевић ( Јурија Гагарина 195)
51455 ЖКК Рас : ККЖ Црвена Звезда Комбанк 35 : 21
25.02.2018
10:10
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
51456 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Гирл Баскет 41 : 21
04.03.2018
15:00
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
51457 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Визура 27 : 28
04.03.2018
11:40
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
51458 ЖКК Умка Џез : ЖКК Рас 17 : 45
03.03.2018
10:10
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
51459 ЖКК Флеш : ЖКК Нови Београд 7 22 : 36
04.03.2018
15:15
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
51460 ККЖ Црвена Звезда Комбанк : ЖКК ББ Баскет (Младеновац) 63 : 13
03.03.2018
18:30
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
51461 ЖКК Визура : ЖКК ББ Баскет (Младеновац) 75 : 9
10.03.2018
10:15
Мала Визура ( Цара Душана 105)
51462 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Арт Баскет 33 : 42
11.03.2018
11:00
Географски факултет ( Војвођанска 1)
51463 ЖКК Нови Београд 7 : ЖКК Агрос Баскет 16 : 64
10.03.2018
14:15
Бранко Радичевић ( Јурија Гагарина 195)
51464 ЖКК Рас : ЖКК Флеш 57 : 12
10.03.2018
10:10
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
51465 ЖКК Умка Џез : ККЖ Црвена Звезда Комбанк 12 : 51
21.03.2018
17:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)