lat|eng
Насловна > Архива резултата
МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ/1. степен
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.ККЖ Црвена Звезда Комбанк1816293442650834
2.ЖКК Агрос Баскет1816297342654734
3.ЖКК Рас1814478643335332
4.ЖКК Визура1813578644634031
5.ЖКК Арт Баскет1810864846917928
6.ЖКК Гирл Баскет189975853422427
7.ЖКК Умка Џез18513251635-38423
8.ЖКК ББ Баскет (Младеновац)18414344978-63422
9.ЖКК Нови Београд 718216349857-50820
10.ЖКК Флеш18117261886-62519
51466 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Рас 50 : 38
26.03.2018
17:15
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
51467 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Нови Београд 7 48 : 21
25.03.2018
11:45
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
51468 ЖКК ББ Баскет (Младеновац) : ЖКК Гирл Баскет 2 : 65
25.03.2018
16:20
Свети Сава (Младеновац) ( Космајска 47)
51469 ЖКК Флеш : ЖКК Умка Џез 8 : 22
25.03.2018
16:55
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
51470 ККЖ Црвена Звезда Комбанк : ЖКК Визура 35 : 19
24.03.2018
16:30
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
51471 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Визура 35 : 36
31.03.2018
10:45
Географски факултет ( Војвођанска 1)
51472 ЖКК Нови Београд 7 : ЖКК ББ Баскет (Младеновац) 29 : 36
20.04.2018
20:20
Ђуро Стругар ( Трећи булевар 148)
51473 ЖКК Рас : ЖКК Арт Баскет 27 : 22
14.04.2018
10:00
13. Гимназија ( Љешка 47)
51474 ЖКК Умка Џез : ЖКК Агрос Баскет 6 : 68
01.04.2018
18:15
Лола (Железник) ( Југословенска 4)
51475 ЖКК Флеш : ККЖ Црвена Звезда Комбанк 15 : 63
09.04.2018
21:15
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
51476 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Флеш 100 : 6
16.04.2018
20:30
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
51477 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Умка Џез 27 : 3
15.04.2018
11:40
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
51478 ЖКК ББ Баскет (Младеновац) : ЖКК Рас 21 : 46
17.03.2018
14:20
Свети Сава (Младеновац) ( Космајска 47)
51479 ЖКК Визура : ЖКК Нови Београд 7 52 : 17
15.04.2018
13:30
Мала Визура ( Цара Душана 105)
51480 ККЖ Црвена Звезда Комбанк : ЖКК Гирл Баскет 67 : 23
14.04.2018
13:00
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)