lat|eng
Насловна > Форум > Кадети > propozicije za kavlitetnu i 2. ligu
simon212:10:52 01.10.2017
propozicije za kavlitetnu i 2. ligu
Пријави злоупотребу
izmene nacina kvalifikacija

Улогуј се да поставиш коментар

  10
  10
  1639
 • x-over(2017-10-27 22:05:51)

  Ponoviću opet: što se Saveza tiče, problem je u debilnom sistemu takmičenja sa po dva godišta u istoj uzrasnoj kategoriji, do sveg tog švercovanja igrača dobrim delom dolazi zbog toga. Napraviti da takmičenja budu po godištima, od ovog što je sada noseće godište pionira pa naviše svaki klub da može da prijavi samo jednu ekipu, da budu samo dva nivoa takmičenja i to prva i druga liga, i kraj priče. Pa da se time možda nateraju klubovi, u kojima je koren problema, da bolje rade, i da prave neku selekciju, da stisnu pa da kažu ljudima u oči da im dete nije za košarku ili da oni nisu u stanju da ga utreniraju kako treba, a ne da lažu i muljaju, uzimaju pare za članarine do juniorskog uzrasta, a deci i roditeljima mažu oči tako što ih prijavljuju za regionalnu, u nekim drugim, trećim, četvrtim itd. ekipama.

  Пријави злоупотребу
  Прикажи цео коментар
 • simon2(2017-10-27 20:58:45)

  KSB bi stvarno trebalo zabranit!!!!! Jos jedna velika neregularnost sto se tice zakazivanja termina kvalifikacionih turnira!! Pa kako je moguće na isteku roka za odigravanje utakmica odjednom promeniti rok. Sve je jasno KSB smatra za BUDALE većinu klubova (kako rukovodstvo tako i decu koja se takmiče). Rok je bio 24.10.2017. A tog termina jedva da su po jednu utakmicu odigrale 2. ekipe. Sve jasno......s obzirom da su sa kvalifikacijama završile prve ekipe,sada tu istu decu prebacuju u druge ekipe kako bi se one plasirale u viši rang!!!! Mogu samo reći rukovodstvu KSB-a : napušite mi se k___a!!!

  Пријави злоупотребу
  Прикажи цео коментар
 • slukas(2017-10-16 13:23:42)

  Roki nije baš tako da se KSB ne pita oko tih stvari. Pravdanje svojih gluposti zbog nekog ko je iznad tebe je malo naivno i smešno. Tako i KSS može da se pravda fibom za sve loše što napravi. Regioni sami organizuju svoje lige na način kakav oni misle da je za njih najbolji a kss im daje prozore zbog repke i termin do kada treba da daju prvake. Sigurno im kss nije odredio kada će se igrati trofej Beograda koji puno toga remeti jer pada baš kada se igraju kvalifikacije za jedinstvenu. Zašto ga nisu pomerili za period u post sezoni pošto je ionako samo jedna ekipa iz inostranstva?

  Пријави злоупотребу
  Прикажи цео коментар
 • Kum Ruzvelt(2017-10-16 12:44:55)

  Zasto li se onda pokidase i posvadjase ko ce da bude predsednik KSB-a....Koliko znam to je Adzic vlasnik i predsednik Zemuna, na opste Covicevo nezadovoljstvo...

  Пријави злоупотребу
 • Roki(2017-10-15 22:59:28)

  KSB se ne pita apsolutno nista sto se toga tice, vec KSS koji je krovna organizacija!

  Пријави злоупотребу
 • Kum Ruzvelt(2017-10-15 17:10:50)

  @roki Ne slazem se sa vama. KSB je na neki nacin servis klubova i onda nesto debelo nije u redu sa kalendarom. Ako u fudbalu, slozicete se najmasovnijem sportu, u celoj Evropi lige a i kod nas sve do opstinskih lige picinju krajem avgusta - mislim da je vreme da i kod nas sve pocne od 01.09. (taman su sva deca ponovo tu zbog skola) i ne moze se traziti onda vise izgovor (tipa prelazni rok, licence...itd.. )

  Пријави злоупотребу
  Прикажи цео коментар
 • simon2(2017-10-15 15:08:30)

  Sto se tice termina odigravanja utakmica:kako je moguce da jos uvek nisu odredjeni termini utakmica u grupama:1,3,8,9,10,11. Valjda se odrede prvo termini pa onda pocne sa odigravanjem.Jos jedan od propustaKSB-a,ustvari mozda i nije propust nego tako odgovara klubovima iz vladajuce strukture da bi mogli da namestaju utakmice. Strasno!!!!!

  Пријави злоупотребу
 • Roki(2017-10-11 11:56:45)

  KSB ima krivicu sto su mlakonje i ispunjavaju svima interese,uvlace se u dupe, salju im sudije kad im odogvoara sa nalogom da ta ekipa mora da pobedi i slicno...Takoje pri zrebanju za doigravanja i raspodelu uvek ima mesetarenja i pomeranja ako nekome ne odgovara, lizanja dupeta Partizanu kad je gusto da im se pomogne i slicno, ali ovde su nemocni bili.

  Пријави злоупотребу
  Прикажи цео коментар
 • Roki(2017-10-11 11:54:31)

  Niste u pravu ni ni sa zsta sto ste ovde napisali,a sad cu i obrazloziti sve....| Sistem takmicenja je promenjen jer je za lige k za koje je nadlezan KSS zahtevao da se sve ranije zavrsi zbog zavrsnih turnira KSS-a ,tako da je KSB bio primoran da izmisli kako da vec u martu zavrsi kvalitetne lige a da ta deca imaju pritom i kvalitetne utakmice. Broj utakmica se nece smanjiti,jer ce biti drugi format lige, dosta vise ekipa u grupi, cak do 10 ili 12 i samim tim ce se igrati sve vreme kao i do sad koliko se igramo do zavrsnica za druge i regionalne lige. Pricali ste i za finalni turnir pionira, j ni tu savez nije kriv (osim sto su kurta i murta vrlo uticajni tu) Savez jednom klubu sa dobrim uslovima nije dao organizaciju, nego je obecana debilu Draganu Jakovljevicu koji je sve zajebavao sa terminima i klubovi nikako nisu mogli da se dogovore da bi na kraju namerno bez dogovora sa ostalima isti taj idiot navzao savez i zakazao pred prijemni to vece da se igra, pa je otislo mnogo visoko u KSS koji je stavio rampu na to pa se odlozilo za vikend posle ,ima krivise u ksb-u, ali ovde je krivac cuveni DJ. Takodje,klubovi nista od ovoga nisu trazili,nametnuto je. Slobodno pitajte ako vas jos nesto muci da razjasnimo....

  Пријави злоупотребу
  Прикажи цео коментар
 • Roki(2017-10-11 11:45:42)

  Pozdrav

  Пријави злоупотребу
 • Прикажи још