lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 |

ЈУНИОРИ/1. круг Квалификација за ЈЛС/Група 2
1.КК Земун Фитофармација220211:1454
2.БКК Раднички211155:1823
3.КК Баск202140:1792
50276 БКК Раднички : КК Баск 83 : 67
23.09.2017
11:30
Хала Пинки ( Градски парк 2)
КК Земун Фитофармација - слободна екипа
50277 КК Земун Фитофармација : БКК Раднички 115 : 72
24.09.2017
21:00
Хала Пинки ( Градски парк 2)
КК Баск - слободна екипа
50280 КК Баск : КК Земун Фитофармација 73 : 96
25.09.2017
15:00
Хала Пинки ( Градски парк 2)
БКК Раднички - слободна екипа
>> 1. круг Квалификација за ЈЛС