lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

ПИОНИРИ/1. степен/Група 4
1.КК Визура330268:1986
2.КК Барајево321208:1755
3.КК Колубара ЛА 2003312203:1854
4.КК Веба Баскет0000:00
51097 КК Визура : Победник предквалификација 96 : 78
20.10.2017
17:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
51098 КК Колубара ЛА 2003 : КК Барајево 49 : 68
20.10.2017
15:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
51099 КК Визура : КК Колубара ЛА 2003 92 : 54
21.10.2017
15:30
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
51100 Победник предквалификација : КК Барајево 46 : 74
21.10.2017
13:30
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
51101 КК Колубара ЛА 2003 : Победник предквалификација 100 : 25
22.10.2017
10:30
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
51102 КК Барајево : КК Визура 66 : 80
22.10.2017
15:00
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)