lat|eng
(56816) 30.09.2018
Пионири/1. круг Квалификација за Квалитетну лигу
КК Шутер
59
КК Церак
46
(0:0, 0:0, 0:0, 0:0)
30.09.2018
11:00:00
Јован Ристић
Марко Шошкић, Павле Шипка. Делегат: Александар Тодоровић

Улогуј се да поставиш коментар

    5
    5