lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 |

МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ/Летња лига/Група 1
1.ЖКК Визура642311:14810
2.ЖКК Мондо Баскет330125:776
3.ЖКК Агрос Баскет30360:1743
4.ЖКК Борац Земун20223:1202
72695 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Борац Земун
26.06.2021
15:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
72696 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Визура 24 : 71
01.01.2021
72685 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Мондо Баскет 12 : 48
26.05.2021
20:30
Доситеј Обрадовић (Опово) ( Рибарска 4)
72686 ЖКК Борац Земун : ЖКК Визура 15 : 46
22.05.2021
15:30
Раде Кончар (Земун) ( Златиборска 44)
72687 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Борац Земун
72688 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Визура 33 : 27
02.06.2021
20:15
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
72691 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Агрос Баскет
12.06.2021
11:15
Митраљета (Батајница) ( Далматинске загоре 94)
72692 ЖКК Визура : ЖКК Борац Земун 74 : 8
13.06.2021
10:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
72695 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Борац Земун
26.06.2021
15:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
72696 ЖКК Агрос Баскет : ЖКК Визура 24 : 71
01.01.2021