lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

ПИОНИРИ/1. степен 2. екипе/Група 3
1.КК Црвена Звезда МТС 2330215:1096
2.КК Сава 2321191:1535
3.КК Сурчин Добановци 2312130:1814
4.БКК Раднички 3303114:2073
51163 БКК Раднички 3 : КК Сава 2 44 : 80
14.10.2017
11:50
Балон КК Сава ( Љутице Богдана 46)
51164 КК Црвена Звезда МТС 2 : КК Сурчин Добановци 2 68 : 41
20.10.2017
20:15
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
51165 БКК Раднички 3 : КК Црвена Звезда МТС 2 26 : 82
16.10.2017
20:15
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
51166 КК Сава 2 : КК Сурчин Добановци 2 69 : 44
28.10.2017
11:50
Балон КК Сава ( Љутице Богдана 46)
51167 КК Црвена Звезда МТС 2 : КК Сава 2 65 : 42
18.10.2017
20:15
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
51168 КК Сурчин Добановци 2 : БКК Раднички 3 45 : 44
22.10.2017
12:30
Бранко Радичевић (Бољевци) ( Браће Кокар 5)