lat|eng

Септембарски прелазни рок 30.08. - 03.09.

18.08.2021
Поштовани,
Због специфичне ситуације са Цовид-ом, принуђени смо да мало изменимо систем предаје документације за прелазни рок ради ваше и наше безбедности.
Захтеви ће се предавати сложени у фасцикли на којој ћете написати назив клуба и евиденциони број, е-маил И контакт телефон особе која је задужена за документацију, односно упозната са свим захтевима, коју ћемо контактирати у случају недоумица.
С’обзиром да неће бити прегледања документације на лицу места као до сада, ИЗУЗЕТНО ЈЕ ВАЖНО ДА ПРИСТУПНИЦА БУДЕ КОМПЛЕТНО ПОПУЊЕНА, значи свако поље МОРА бити попуњено и датум предаје документације као и потпис овлашћеног лица клуба. Непотпуна документација се неће обрађивати. У зграду ће моћи да уђе само једна особа да одложи документацију у кутију која ће се налазити на зидићу преко пута портирнице, и то искључиво са маском на лицу.
Молимо вас да пажљиво прочитате упутство за прелазни рок како бисте предали сву неопходну документацију, а поготово када су у питању међународни преласци, специал цасе и члан 57. Све је прецизно објашњено и у прилогу вам још једном достављамо комплетну документацију.
По одлуци УО КСС, клубови који имају дуговања према регионалним савезима и КСС не могу користити прелазни рок, односно, њихова документација се неће узимати у разматрање. 
Сва питања и недоумице које имате, е-маил, телефон, ту смо за вас.
Подсећамо да све евиденционе бројеве играча можете наћи на http://www.rikss.info Није неопходно да укуцате комплетно име и презиме, довољно је неколико првих слова и ВОДИТЕ РАЧУНА ДА МОРАТЕ УКУЦАТИ ЛАТИНИЧНА СЛОВА Ћ,Ч,Ђ,Ж,Ш...
Спортски поздрав и сачувајмо своје здравље.

Упутство међународни

Упутство пр. рок

Приступница

Молба некошаркашки

Молба кошаркашки

Приступница двојна