lat|eng

Утакмица Србија - Турска

08.11.2022
Мушка „А“ репрезентација Србије ће у понедељак, 14. новембра 2022. од 20 часова играти нову квалификациону утакмицу за одлазак на Светско првенство. Овог пута, ривал „Орловима“ у хали „Александар Николић“ ће бити репрезентација Турске, а утакмица је од изузетног значаја.
Кошаркашки савез Србије, Кошаркашки савез Београда и селектор нашег националног тима, Светислав Пешић Вас позивају да будете део наше заједничке борбе за нову победу репрезентације Србије! Чланови Вашег клуба, играчи и тренери, са трибина хале „Александар Николић“ ће бити важан ветар у леђа нашег тима током предстојеће квалификационе утакмице.
Због тога Вас позивамо да, уколико сте заинтересовани, а жеља нам је да Вас буде што више, до среде 9. новембра до 12 часова на маил адресу адзиц@ксс.рс пошаљете име клуба, број особа који ће у име Вашег клуба присуствовати утакмици као и име и презиме и контакт телефон одговорног лица које ће бити присутно ради идентификације уласка чланова клуба.
Резервисани улаз у халу за чланове клубова је УЛАЗ Б (са великог паркинга), улазак је према списку пријављених клубова (нису потребна појединачна имена).
Захваљујемо се унапред и очекујемо Вас у великом броју у хали Александар Николић.