lat|eng

УКТС - Едукативни програм НС и БГ 21. и 22. јануар 2023.

17.01.2023
Поштовани чланови, 
Подсећамо вас да ће се током овог викенда, 21. и 22. јануара 2023. одржати предавања у Новом Саду и Београду у склопу ,,Едукативног програма за кошаркашке тренере млађих категорија узраста до 16 година”. 
Семинар је обавезан за све тренере регије СЕВЕР (НС) и регије ЦЕНТАР (БГ) који немају такмичења 21. и 22. јануара 2023. као и за тренере из других регија који су у могућности да дођу. 
Први семинар у низу биће одржан у Новом Саду у суботу 21. јануара, у малој сали Спенс-а, ул. Сутјеска 2, од 12 до 14.30 часова. 
Затим следи семинар у Београду у недељу 22. јануара, у Хали спортова Жарково, ул. Олимпијских игара 14, од 15 до 18 часова. 
На семинару, говориће спортски психолог, редовни професор Високе спортске и здравствене школе и оснивач Центра за спортску психологију у Београду др Маријана Младеновић и помоћни тренер у репрезентацији Србије, ФИБА инструктор и ванредни професор Факултета за физичку културу и менаџмент у спорту, Универзитет Сингидунум, др Ненад Трунић, на теме:
,,Тренер млађих категорија у кошарци“
,,Планирање, програмирање и реализација кошаркашког тренинга у узрасту до 16 година“ 
Овим путем захваљујемо Кошаркашким савезима Војводине и Београда на сарадњи и позивамо све тренере да дођу и присуствују овом јединственом семинару. 
Видимо се на семинару!
Спортски поздрав 
Ваш УКТС