lat|eng

Беовук 72 - 2 шампион Београдске лиге за Млађе пионире У12

18.06.2024
Протеклог викенда у организацији КК Парагон у старој хали СРЦ Колубара у Лазаревцу, одигран је финални турнир Београдске лиге за Млађе пионире У12.
Овом приликом КК Парагон је поставио нове стандарде организације Финалних МК турнира у Београду. Да не замере актери такмичења, а пре свега најмлађи играчи, на почетку не можемо да не истакнемо да је то био један од најбоље организованих турнира уназад више година.
Домаћин КК Парагон се потрудио да буде баш прави домаћин. Водили су рачуна да се сви актери осећају као изузетно уважени гости, водили су рачуна о сваком детаљу, обезбедили да екипе покажу највише шта могу и да победи у том тренутку најуспешнији тим.
Атмосфера за незаборав, препуна стара хала у Лазаревцу, бразилско навијање за несвакидашњи амбијент за игру, пуно радости код најмлађих играча.
Овај турнир, уз све што клуб и селекције Парагона показују уназад пар година, изгледа да добијамо веома респектибилан организован и перспективан клуб у Лазаревцу као приградској општини.
Изузетно велики плус за београдску кошарку, веома је тешко основати, организовати и стварати услове за један клуб који има визију напретка из године у годину, а то људи који воде Парагон имају.
Величк честитке и ВЕЛИКО ХВАЛА КК Парагон на свему учињеном на овом турниру са жељом да не посустану у својим амбицијама.
После три дана изузетно узбудљивих и неизвесних утакмица, титулу је освојила екипа КК Беовук 72 - 2 са најбољим кош количником у међусобним утакмицама са другопласираном и трећепласираном екипом.
Коначан пласман:
1. КК Беовук 72 - 2   2-1
2. КК Партизан 2   2-1
3. КК Парагон   2-1
4. КК Див Баскет 2   0-3
Пехаре и медаље уручили су бивши репрезентативац Србије Стефан Бирчевић и председник КСБ Бошко Аџић.
Честитамо екипама на сјајној сезони!

Галерија