lat|eng
Насловна > Резултати
СЕНИОРИ/Финални турнир 3МРЛ Центар
4053 КК Рудар 22 : КК Беостајл 86 : 67
29.06.2024
21:15
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
Оливера Старинчевић, Вукан Спасојевић, Делегат: Ведран Чоловић
4054 КК Гроцка : КК Барајево 63 : 49
29.06.2024
19:00
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
Вукашин Толић, Лука Миљковић, Делегат: Милан Благојевић
4055 КК Рудар 22 : КК Гроцка 55 : 67
30.06.2024
18:00
Спортски центар Барајево ( Барајевска 7)
Никола Ранковић, Вељко Новаковић, Делегат: Алекса Симић