lat|eng
(78692) 09.09.2022
Кадети/1. круг Квалификација за ЈКЛС
КК Флеш
103
КК ИБЦ
41
(0:0, 0:0, 0:0, 0:0)
09.09.2022
21:20:00
Бора Станковић
Милан Костић, Огњен Ћурчић. Делегат: Александар Толић

Улогуј се да поставиш коментар

    5
    5