lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 |

КАДЕТКИЊЕ/1. круг Квалификација за ЖКЛС/Група 1
1.ЖКК Арт Баскет220131:1214
2.ЖКК Визура211124:1043
3.ЖКК Мондо Риверс20297:1272
78710 ЖКК Визура : ЖКК Мондо Риверс 63 : 37
23.09.2022
14:30
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Огњен Ћурчић, Антоније Луковић, Делегат: Александар Рашинац
ЖКК Арт Баскет - слободна екипа
78711 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Визура 67 : 61
24.09.2022
12:30
Хала Мега Фацторy ( Браће Јерковић 119а)
Петар Јанкулоски, Марко Богићевић, Делегат: Александар Рашинац
ЖКК Мондо Риверс - слободна екипа
78714 ЖКК Мондо Риверс : ЖКК Арт Баскет 60 : 64
25.09.2022
12:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Душан Марчетић, Петар Јанковић, Делегат: Александар Рашинац
ЖКК Визура - слободна екипа
>> 1. круг Квалификација за ЖКЛС