lat|eng
Насловна > Резултати
КАДЕТКИЊЕ/2. круг Квалификација за ЖКЛС
1.ЖКК Арт Баскет330212:1816
2.ЖКК Радивој Кораћ321190:1775
3.ЖКК Рас312169:1734
4.КЖК Партизан 1953303190:2303
73281 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Рас 58 : 51
09.10.2021
18:30
Спортски центар Раковица ( Вишевачка 2)
Немања Гојовић, Марија Ћирић, Делегат: Јелена Поповић
73282 ЖКК Радивој Кораћ : КЖК Партизан 1953 73 : 62
09.10.2021
16:30
Спортски центар Раковица ( Вишевачка 2)
Немања Гојовић, Вук Иванчевић, Делегат: Јелена Поповић
73283 ЖКК Арт Баскет : ЖКК Радивој Кораћ 61 : 59
10.10.2021
13:30
Спортски центар Раковица ( Вишевачка 2)
Немања Кривокућа, Предраг Ширко, Делегат: Јелена Поповић
73284 ЖКК Рас : КЖК Партизан 1953 64 : 57
10.10.2021
15:30
Спортски центар Раковица ( Вишевачка 2)
Стеван Рашинац, Огњен Ћурчић, Делегат: Небојша Лазаревић
73285 ЖКК Радивој Кораћ : ЖКК Рас 58 : 54
11.10.2021
16:00
Спортски центар Раковица ( Вишевачка 2)
Марија Ћирић, Петар Јанковић, Делегат: Небојша Лазаревић
73286 КЖК Партизан 1953 : ЖКК Арт Баскет 71 : 93
11.10.2021
14:00
Спортски центар Раковица ( Вишевачка 2)
Антоније Луковић, Стеван Рашинац, Делегат: Небојша Лазаревић
>> 2. круг Квалификација за ЖКЛС