lat|eng
Насловна > Резултати
ПИОНИРИ/Новогодишњи турнир Реба
1.КК Бањица Мега330260:2046
2.КК Динамик Вип Пеј321262:2195
3.КК Визура312218:2474
4.КК Церак 303182:2523
77335 КК Бањица Мега : КК Динамик Вип Пеј 76 : 75
23.12.2021
13:00
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Павле Шипка, Огњен Ћурчић, Делегат: Александар Рашинац
77336 КК Визура : КК Церак 70 : 58
23.12.2021
15:30
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Антоније Луковић, Марија Ћирић, Делегат: Александар Варађан
77333 КК Бањица Мега : КК Визура 95 : 71
24.12.2021
16:00
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Огњен Ћурчић, Марија Ћирић, Делегат: Александар Рашинац
77334 КК Динамик Вип Пеј : КК Церак 93 : 66
24.12.2021
18:30
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Павле Шипка, Антоније Луковић, Делегат: Александар Варађан
77331 КК Визура : КК Динамик Вип Пеј 77 : 94
25.12.2021
13:00
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Огњен Ћурчић, Марија Ћирић, Делегат: Александар Рашинац
77332 КК Церак : КК Бањица Мега 58 : 89
25.12.2021
15:00
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Павле Шипка, Антоније Луковић, Делегат: Александар Варађан
>> Новогодишњи турнир Реба