lat|eng
Насловна > Резултати
ПИОНИРКЕ/Финални турнир Београдска лига
1.ЖКК Беостајл321147:1405
2.ЖКК Мондо Баскет 2321166:1185
3.ЖКК Кораћ Академија 011 - 2312148:1494
4.ЖКК Див Баскет 2312110:1644
90963 ЖКК Беостајл : ЖКК Див Баскет 2 41 : 44
28.06.2024
15:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Алекса Штрбац, Милош Николић, Делегат: Стеван Радић
90964 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 59 : 36
28.06.2024
17:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Алекса Штрбац, Милош Николић, Делегат: Стеван Радић
90965 ЖКК Беостајл : ЖКК Мондо Баскет 2 48 : 39
29.06.2024
17:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Алекса Штрбац, Милош Николић, Делегат: Милан Раденковић
90966 ЖКК Див Баскет 2 : ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 32 : 55
29.06.2024
15:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Алекса Штрбац, Милош Николић, Делегат: Стеван Радић
90967 ЖКК Мондо Баскет 2 : ЖКК Див Баскет 2 68 : 34
30.06.2024
12:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Петар Милановић, Павле Чепић, Делегат: Милан Раденковић
90968 ЖКК Кораћ Академија 011 - 2 : ЖКК Беостајл 57 : 58
30.06.2024
10:20
Граовац (Батајница) ( Краља Михајла Зетског 45)
Петар Милановић, Павле Чепић, Делегат: Милан Раденковић
>> Финални турнир Београдска лига