lat|eng
Насловна > Резултати
Група: | 1 | 2 |

МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ/Регионална лига/Група 1
1.ЖКК Гро-Баскет12102552:27122
2.ЖКК Мега Арт12102441:29822
3.ЖКК Барајево1284484:29520
4.ЖКК Флеш1284391:36820
5.ЖКК Визура 21248409:48216
6.ЖКК Рас 212111221:55813
7.ЖКК Борча12111239:46513
79068 ЖКК Флеш : ЖКК Борча 37 : 8
29.10.2022
15:50
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
79069 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Мега Арт 44 : 19
29.10.2022
10:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
79070 ЖКК Барајево : ЖКК Рас 2 75 : 11
29.10.2022
13:10
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
ЖКК Визура 2 - слободна екипа
79072 ЖКК Мега Арт : ЖКК Барајево 20 : 19
05.11.2022
13:45
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
79073 ЖКК Борча : ЖКК Гро-Баскет 6 : 60
06.11.2022
10:20
Стеван Сремац (Борча) ( Трг ослобођења 3)
79074 ЖКК Визура 2 : ЖКК Флеш 33 : 43
06.11.2022
10:20
Мала Визура ( Цара Душана 105)
ЖКК Рас 2 - слободна екипа
79076 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Визура 2 39 : 13
19.11.2022
10:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
79077 ЖКК Барајево : ЖКК Борча 50 : 20
20.11.2022
12:20
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
79078 ЖКК Рас 2 : ЖКК Мега Арт 7 : 58
19.11.2022
13:15
Уједињене Нације ( Борова 8)
ЖКК Флеш - слободна екипа
79080 ЖКК Борча : ЖКК Рас 2 34 : 32
26.11.2022
11:45
Стеван Сремац (Борча) ( Трг ослобођења 3)
79081 ЖКК Визура 2 : ЖКК Барајево 17 : 51
27.11.2022
11:50
Нова Визура ( Славонска 18)
79082 ЖКК Флеш : ЖКК Гро-Баскет 31 : 29
26.11.2022
13:50
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
ЖКК Мега Арт - слободна екипа
79084 ЖКК Барајево : ЖКК Флеш 56 : 26
04.12.2022
10:30
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
79085 ЖКК Рас 2 : ЖКК Визура 2 20 : 51
03.12.2022
13:00
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
79086 ЖКК Мега Арт : ЖКК Борча 46 : 20
04.12.2022
11:45
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
ЖКК Гро-Баскет - слободна екипа
79088 ЖКК Визура 2 : ЖКК Мега Арт 30 : 44
10.12.2022
20:50
Мала Визура ( Цара Душана 105)
79089 ЖКК Флеш : ЖКК Рас 2 44 : 18
11.12.2022
19:50
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
79090 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Барајево 25 : 18
11.12.2022
10:15
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
ЖКК Борча - слободна екипа
79092 ЖКК Рас 2 : ЖКК Гро-Баскет 17 : 61
18.12.2022
15:45
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
79093 ЖКК Мега Арт : ЖКК Флеш 24 : 28
17.12.2022
14:15
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
79094 ЖКК Борча : ЖКК Визура 2 25 : 40
17.12.2022
12:50
Стеван Сремац (Борча) ( Трг ослобођења 3)
ЖКК Барајево - слободна екипа
79096 ЖКК Борча : ЖКК Флеш 15 : 30
25.12.2022
12:50
Стеван Сремац (Борча) ( Трг ослобођења 3)
79097 ЖКК Мега Арт : ЖКК Гро-Баскет 36 : 32
24.12.2022
14:15
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
79098 ЖКК Рас 2 : ЖКК Барајево 12 : 39
25.12.2022
17:30
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
ЖКК Визура 2 - слободна екипа
79100 ЖКК Барајево : ЖКК Мега Арт 32 : 51
31.01.2023
19:30
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
79101 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Борча 31 : 7
28.01.2023
10:15
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
79102 ЖКК Флеш : ЖКК Визура 2 48 : 38
29.01.2023
16:55
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
ЖКК Рас 2 - слободна екипа
79104 ЖКК Визура 2 : ЖКК Гро-Баскет 37 : 67
05.02.2023
17:50
Нова Визура ( Славонска 18)
79105 ЖКК Борча : ЖКК Барајево 16 : 26
04.02.2023
12:40
Стеван Сремац (Борча) ( Трг ослобођења 3)
79106 ЖКК Мега Арт : ЖКК Рас 2 27 : 5
04.02.2023
14:20
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
ЖКК Флеш - слободна екипа
79108 ЖКК Рас 2 : ЖКК Борча 30 : 25
12.02.2023
19:15
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
79109 ЖКК Барајево : ЖКК Визура 2 48 : 23
19.02.2023
14:00
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
79110 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Флеш 53 : 32
11.02.2023
10:00
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
ЖКК Мега Арт - слободна екипа
79112 ЖКК Флеш : ЖКК Барајево 9 : 24
25.02.2023
13:20
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
79113 ЖКК Визура 2 : ЖКК Рас 2 58 : 37
26.02.2023
18:10
Нова Визура ( Славонска 18)
79114 ЖКК Борча : ЖКК Мега Арт 33 : 39
25.02.2023
12:45
Стеван Сремац (Борча) ( Трг ослобођења 3)
ЖКК Гро-Баскет - слободна екипа
79116 ЖКК Мега Арт : ЖКК Визура 2 30 : 25
05.03.2023
11:30
Веселин Маслеша ( Кумодрашка 72)
79117 ЖКК Рас 2 : ЖКК Флеш 23 : 40
05.03.2023
15:45
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
79118 ЖКК Барајево : ЖКК Гро-Баскет 46 : 65
05.03.2023
14:00
Балон средње школе (Барајево) ( Светосавска 4а)
ЖКК Борча - слободна екипа
79120 ЖКК Гро-Баскет : ЖКК Рас 2 46 : 9
12.03.2023
15:15
Средња школа (Гроцка) ( Ужичка 2)
79121 ЖКК Флеш : ЖКК Мега Арт 23 : 47
12.03.2023
16:00
12. Гимназија ( Војводе Степе 82)
79122 ЖКК Визура 2 : ЖКК Борча 44 : 30
11.03.2023
18:20
Нова Визура ( Славонска 18)
ЖКК Барајево - слободна екипа