lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 |

ЈУНИОРИ/2. круг Квалификација за ЈЛС/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Црвена Звезда МТС330239192476
2.КК Беко321232204285
3.КК Младост31218318304
4.КК Жарково303193268-753
50671 КК Младост : КК Црвена Звезда МТС 52 : 56
06.10.2017
18:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
50672 КК Беко : КК Жарково 89 : 69
06.10.2017
15:30
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
50673 КК Младост : КК Беко 54 : 64
07.10.2017
19:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
50674 КК Црвена Звезда МТС : КК Жарково 102 : 61
07.10.2017
17:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
50675 КК Беко : КК Црвена Звезда МТС 79 : 81
08.10.2017
19:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)
50676 КК Жарково : КК Младост 63 : 77
08.10.2017
17:00
Баскет Цитy ( Ендија Ворхола 8)