lat|eng
Насловна > Архива резултата
Група: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

ПИОНИРИ/1. степен 2. екипе/Група 1
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Визура 2220164631014
2.КК Бањица Мега 221186141-553
3.КК Жарково 220269115-462
51152 КК Визура 2 : КК Бањица Мега 2 98 : 37
28.10.2017
14:00
Мала Визура ( Цара Душана 105)
КК Жарково 2 - слободна екипа
51153 КК Жарково 2 : КК Визура 2 26 : 66
14.10.2017
12:20
Хала спортова Жарково ( Олимпијских игара 14)
КК Бањица Мега 2 - слободна екипа
51156 КК Бањица Мега 2 : КК Жарково 2 49 : 43
29.10.2017
15:00
Карађорђе ( Јове Илића 2)
КК Визура 2 - слободна екипа