lat|eng
Насловна > Архива резултата
КАДЕТКИЊЕ/Финални турнир
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.ККЖ Црвена Звезда Комбанк 2330138110286
2.ЖКК Арт Баскет 232114614335
3.ЖКК Рас312164170-64
4.ЖКК Гирл Баскет303141166-253
56529 ЖКК Рас : ЖКК Арт Баскет 2 54 : 56
26.05.2018
16:20
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Немања Ковачевић, Павле Шипка, Делегат: Ненад Радосављевић
56530 ЖКК Гирл Баскет : ККЖ Црвена Звезда Комбанк 2 37 : 39
26.05.2018
14:20
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Немања Ковачевић, Немања Илић, Делегат: Ненад Радосављевић
56531 ЖКК Рас : ЖКК Гирл Баскет 67 : 54
27.05.2018
16:20
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Немања Ковачевић, Марко Шошкић, Делегат: Ненад Радосављевић
56532 ЖКК Арт Баскет 2 : ККЖ Црвена Звезда Комбанк 2 30 : 39
27.05.2018
14:20
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Марко Шошкић, Павле Шипка, Делегат: Ненад Радосављевић
56533 ЖКК Гирл Баскет : ЖКК Арт Баскет 2 50 : 60
28.05.2018
18:45
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Душан Марчетић, Павле Шипка, Делегат: Ненад Радосављевић
56534 ККЖ Црвена Звезда Комбанк 2 : ЖКК Рас 60 : 43
28.05.2018
20:30
Бранко Ћопић ( Видиковачки венац 73)
Ивана Ивановић, Душан Марчетић, Делегат: Ненад Радосављевић