lat|eng
Насловна > Архива резултата
ПИОНИРИ/Финални турнир 2. лига
РБ Екипа Одиг. Поб. Пор. Кош + Кош + Раз. Бодови
1.КК Флеш330187175126
2.КК Барајево321189174155
3.КК Див Баскет 312173187-144
4.КК Динамик БГ303158171-133
56571 КК Флеш : КК Див Баскет 62 : 60
22.06.2018
15:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Данило Петковић, Павле Шипка, Делегат: Љубомир Милетијев
56572 КК Барајево : КК Динамик БГ 56 : 51
22.06.2018
17:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Петар Милановић, Огњен Ћурчић, Делегат: Љубомир Милетијев
56573 КК Флеш : КК Барајево 62 : 59
23.06.2018
14:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Немања Радовић, Петар Милановић, Делегат: Љубомир Милетијев
56574 КК Див Баскет : КК Динамик БГ 52 : 51
23.06.2018
16:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Данило Петковић, Павле Шипка, Делегат: Љубомир Милетијев
56575 КК Барајево : КК Див Баскет 74 : 61
24.06.2018
12:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Данило Петковић, Петар Милановић, Делегат: Љубомир Милетијев
56576 КК Динамик БГ : КК Флеш 56 : 63
24.06.2018
14:20
Хала Визура Спорт ( Цара Душана 105)
Стефан Ћалић, Павле Шипка, Делегат: Љубомир Милетијев