lat|eng
Насловна > Резултати
МЛАЂЕ ПИОНИРКЕ/Бараж 1/4 Квалитетна лига
3577 ЖКК Рас : ЖКК Визура 30 : 62
27.04.2023
20:40
Љуба Ненадовић ( Аце Јоксимовића 25)
3578 ЖКК Победник : ЖКК Мондо Баскет 33 : 32
28.04.2023
20:40
Спортски центар КЛ ( Илинденска 17а)
3579 ЖКК ББ Баскет (Младеновац) : ККЖ Црвена Звезда 41 : 67
25.04.2023
19:45
Спортски центар Ми и Ми (Младеновац) ( Николе Тесле 34)
3580 ЖКК Див Баскет : ЖКК Сопот 44 : 22
23.04.2023
16:15
Борислав Пекић ( Данила Лекића Шпанца 27)
3581 ЖКК Визура : ЖКК Рас 71 : 21
04.05.2023
15:50
Мала Визура ( Цара Душана 105)
3582 ЖКК Мондо Баскет : ЖКК Победник 41 : 29
14.05.2023
18:15
Бранко Радичевић (Батајница) ( Браће Михаиловић-Трипић 2)
3583 ККЖ Црвена Звезда : ЖКК ББ Баскет (Младеновац) 47 : 22
30.04.2023
10:50
Баскет Ланд ( Ендија Ворхола 14)
3584 ЖКК Сопот : ЖКК Див Баскет 22 : 19
13.05.2023
18:00
Јелица Миловановић (Сопот) ( Кнеза Милоша 12)
>> Бараж 1/4 Квалитетна лига